16.12.2012

Lentämään opettelua - ainakin tällä viikolla

 

Viime postauksesta onkin jo vierähtänyt tovi. Ei ole ollut uusia kuviakaan, niin ei huvita postailla kuvattomanakaan mitään. Tähän postaukseen sentään jotain eiliseltä Lindsberg reissulta sain, joten kertoilen nyt vähän kuulumisia ja vinkkailen tuohon otsikkoon päin :-D

La 8.12.2012

Vietimme iskän 50 - wee juhlia, mutta ehdin Awan ratsastella aamusta ilman satulaa. Mentiin Herrantiellä pientä pätkää edes takaisin ja ratsastelin kaikki askellajit. Awa oli oikein mukava, joten pysyin hyvin kyydissä :-)

Su 9.12.2012

Tunnin maastoreissu ilman satulaa. Pelkkää käyntiä, tuloksena yksi tippuminen. Toi tippuminen oli muutenkin tosi ufo, oltiin tulossa kotiin päin ihan rauhassa. Istuskelin kyydissä ilman ohjia ja omissa ajatuksissa. Yhtä'äkkiä vaan kuului kamala pierun ääni - kyllä, sekä jäniksenloikka eteenpäin. HUMPS! hangessa oltiin. Polvi vähän kärsi, mutta muuten ehjinä selvittiin. Toi oli ehkä oudoin tippuminen mitä mulle on sattunut nyt lähiaikoina :-D

Ke 12.12.2012

Oltiin Awan kanssa pellolla. Meni muuten ok, mutta laukoissa satulavyö löystyi, jonka seurauksena satula valui kyljelle ja HUMPS! hangessa oltiin :D Ponskiin olin kyllä tyytyväinen, pitää vaan muistaa kiristellä vyötä alkuverryttelyjen jälkeen!

La 15.12.2012

Oltiin Kiian kanssa Roosalla ratsastelemassa. Mentiin pellolla ilman satulaa aika rennosti ja silleen. Lopuksi vielä juoksutettiin Jopoa, joka veikin sitten ihan 6 -0. Tästä en jaksa enempää kertoilla, kun ei siellä oikein mitään tapahtunut.



Illalla vielä menin Awalla ilman satulaa. Polle oli tosi hermoheikolla päällä, hyppi pystyyn, säikky ihan kaikkea ja sainkin lopulta häädöt selästä. Joo-o, oon nyt tippunut tolta hepalta kolmesti peräkkäin, missä vika?! Kapusin penkan päältä uudelleen kyytiin ja sama hötkyily ja säikkyily jatkui. Lähdettiin kotia kohti ja pistin satulan selkään, kouluraippa mukaan ja eikun uudelleen reissaamaan. Awa veti kyllä sellaista showta, etten ihan heti muista milloinka olisi noin pahana ollut. Sain sen siitä sitten koulittua ja lopulta pystyttiin yhteisymmärryksessä ravailemaan löysin ohjin :-)





Tänään juoksuttelin ponskia laitumella, oli harvinaisen laiskalla päällä?

Huomenna mulla on ratsastustunti, joten Awa viettelee vapaapäivää, ehkä. Riippuu nyt vähän miten jaksan jne. Tossa mummolan pihassa kummiskin on hyvä mennä vaikka olisikin pimeää, kun siinä on sellainen aurattu reitti.

1 kommentti:

  1. Haastoin sut :) (http://nelistelya.blogspot.fi/2012/12/kuulumisia-haaste.html)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3