1.12.2012

Joulun odotteluja



Moiks, ja hyvää joulukuun ensimmäistä päivää!

Joulukalenteria ei nyt tänä vuonna ainakaan tänne blogin puolelle tule, olen sen verran kiireinen etten millään pystyisi postauksia joka päivä tänne kirjoittelemaan/kuvailemaan. Jotain spesiaalia voisin toki tehdä, olisiko kellään ajatuksia? :)

Kiia oli onnekas, ja voitti meille uuden bannerin! Tilaus lähti varmaan tänään, ja bannerin tekijän blogia pääsette katselemaan täältä. Nyt siis vain odotellaan bannerin valmistumista, samalla muuttuu sitten muutenkin ulkoasu vähän talvisemmaksi.

Kävin toissapäivänä liikuttelemassa Awaa pellolla. Raukalla ei ole vieläkään kunnollisia kenkiä, takasestakin on kenkä kokonaan pois - kavio on kulunut jo aika lyhyeksi. Pellolla pystyttiin vaan kävelemään, oli tosi jäistä ja liukasta :s Awalla olisi ollut kamalasti virtaa - esitti pari pystyynnousua ja tasajalkahyppyjä sekä mitä ihmeellisempiä inahduksia. Huomenna pitäisi tulla erään toisen kengittäjän käväsemään, en tiedä mikä tolle meidän viralliselle kengittäjälle on oikein tullut. Soiteltu ollaan sille jo useamman kerran, mutta ei vaan näy?!

Huomenna olisi "aikainen" herätys, siis joskus 8 aikaan. Ollaan iskän kanssa lähdössä viemään Tiiaa ja sen ponia Jyväskylään raveihin. Eli huomenna en ehdi Awaa ratsastelemaan, ellei ehditä kotiin ennen pimeää. Tänään oltiin äitin ja Villen kanssa Kuopiossa ostoksilla, sain talvitakin ja -kengät(: Tänään Awa viettikin taas vapaapäivän.

Olen toivonut joululahjaksi videokameraa. Sit saatais tänne blogiinkin enemmän videomateriaalia! Tietääkö kukaan / onko kokemuksia noista videokameroista? Kun mä oon ihan ulapalla noiden kanssa, ei mielellään kovin kallis, kun kummiskin pääasiassa tallikäyttöön tulossa. Saa nyt nähdä olisinko ollut tarpeeksi kilttinä ja saisin tollasen? :D
Samsung_HMX_F80BP_videokamera_1.jpg
Oon tätä miettiny Samsung

Tästä tulikin nyt tällänen aikas tylsä pläärypostaus, mutta ei oo oikein uusia kuvia.

Kirjoittelemisiin, Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3