21.2.2013

Koira- ja heppakuulumisia

Moikka pitkästä aikaa! Tulin nyt kertoilemaan ihan vaan kuulumisia kuvien kera. 


Lauantaina Kiia tuli meille lähes koko päiväksi. Kiialla oli sen koira, Nuka, mukana :) Aika villi tapaus, sai Saninkin vähän riehumaan. Käytiin lenkillä koirien kanssa, oli ihana ilma ja koirat sai juosta jäällä ja metsässä vapaina. Kummatkin pysyi hyvin näkösällä eikä jäniksiä sattunut onneksi tulemaan - seurauksena siitä olisi Sani karannut ja Nuka saattanut lähteä sitten possun perään pinkomaan. Meidän koira, rodultaan beagle, on erittäin beaglen näköinen näissä kuvissa! Alkaa jo huolestuttavasti näkyä sian piirteitä..ja sammakon kaulapussi..!



Pyllymäessä!


Kumpi on lihava?..tai hieman tanakka?






Tykkään hirveesti tästä kuvasta, Nuka on kyllä mahtikuvattava!

Suuret korvat!


Lenkkeilyn jälkeen ratsastettiin kevyesti Awalla. Kiiakin uskalti jopa laukata :-D

Awa käyttäytyi ihan hyvin, ei mitään suurempia loikkia tms. tehnyt.




Nuka välillä karkas





Kiia ja liian suuri kypärä
Toissapäivänä ratsastin myös Awalla ja silloin ei onnistunut mikään. Tehtiin laukannostoja ja heppa ei maltannut laukata kuin jotain ihme hyppylaukkaa. Sitten kun komensin, se pukitteli kuvissa  näkyvän laon tien (esim. kiian ratsastuskuvat molemmat otettu sieltä tieltä) kokonaan. Ihme kun en tippunut! Varmaan kymmenen kertaa yritin ja aina sama homma. Oikein ilkeilläkseen temppuili ja riehui. Lopulta menin kokeilemaan laukkaa meidän tielle ja siellä se nousi ja pysyi yllä ihan nätisti. On toi kummallinen otus..

Tänään oli suunnitelmissa mennä ilman satulaa, mutta heppa riehui siihen malliin että olin vähällä lentää selästä heti kättelyssä, joten se oli satulan paikka. Satuloin ja ratsastelin parisenkymmentä minuuttia ja lopetin heti kun Awa kuunteli ja meni niin kuin käskin. Yksi laukkapätkä ja muuten ravia otettiin, joten ei mitään kummallista.

Huomenna mennään Kiian ja Tiian kanssa elokuviin ja vietellään  vähän Tiian synttäreitä :) Joten Awalla vapaata varmaankin pari päivää. Sunnuntaina sitten katsellaan mitä tehdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3