14.1.2014

Mistä arki-iltani koostuvat?



Moi!

Päätin toteuttaa postauksen, jossa kerron vähän mun arki-illoista. Mitä niihin kuuluu?

Tietenkin lukiolaisena osa illasta ja valillä aika suurikin osa illasta menee läksyihin. Jos on täysi jakso meneillään eli 7 ainetta, voi läksyihin vierähtää helposti yli 2 tuntia. Opiskelen vielä sen verran haastavia aineita, ettei niissä auta läksyjen hutaiseminen! Tämän on jo oppinut kantapään kautta, mutta silti sitä tulee välillä tehtyä!











Seuraavana tulee Awan hoito. Ratsastan sitä aina niinä arki-iltoina kuin vain suinkin pystyn. Tällä viikolla aika ei riittänyt/riitä kuin maanantaina sekä perjantaina. Viikonloppuisin sitten liikutan Awan kumpanakin päivänä vähän rankemmin mikäli pystyy. Ratsastuksen lisäksi hoidan yleensä sisälle oton noin viiden aikaan sekä iltatallin kahdeksan jälkeen. Aika usein kuitenkin iskä auttaa näissä, mutta pääosin minä teen, koska iskä hoitaa aamutallit lähes aina.










Ratsastustunnit ja zumba vievät aikaa kahtena arkipäivänä, keskiviikkona ja torstaina. Torstaisin ratsastan kaksi tuntia peräkkäin 16-18. Zumba kestää tunnin keskiviikkoisin. 

Toukokuuhun asti mulla on autokoulua, joka vie myös oman aikansa arjesta. Kohta ajotunnit loppuvat hetkeksi, mutta jatkuvat taas maaliskuussa.

Kaiken tämän lisäksi olen koneella, päivitän blogia, katson telkkaria, syön, käyn äitin kanssa lenkillä, nukun jne. Eli kiirettä on ihan riittämiin. Nyt taidan laittaa netflixistä seuraavan jakson gossip girliä pyörimään, vihdoin vapaa-aikaa tähän kellonaikaan :)!

4 kommenttia:

  1. Hei kiva postaus! En käsitä kuinka kerkeät ton kaiken :D Itellä ei kuitenkaan mee nuin paljoa aikaa kouluhommiin, eikä oo sen puoleen hevostakaan hoidettavana ja silti tuntuu että on ainainen kiire x)

    VastaaPoista
  2. Wau! ihan sika hieno ulkoasu ja muutenkin ihana blogi! :)

    Mimmi/Elämäni valttikortti

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3